El Consell Sènior demana que es revisi el model de centres geriàtrics

El Consell Sènior de Premià de Mar ha demanat a la Generalitat que revisi l’actual model de residències geriàtriques que l’entitat considera obsolet. El Consell Sènior considera que les residències haurien d’acollir grups reduïts amb un màxim de 12 usuaris. L’entitat planteja la creació d’un centre de referència als terrenys de can Vilà, a Premià de Dalt.

El Consell Sènior de Premià de Mar s’ha posat en peu de guerra contra l’actual model de residències geriàtriques. L’entitat ha presentat el que han anomenat una ‘denuncia formal política’ contra la Generalitat denunciant que el sistema de geriàtrics que hi ha a Catalunya és obsolet, cosa que fica la por al cos de la gent gran quan es planteja la possibilitat d’ingressar a un d’aquests centres.

Com a alternativa, el Consell Sènior planteja la creació a l’espai de Can Vilà, a Premià de Dalt, d’un Centre de Referència Nacional de Catalunya on experts puguin dissenyar nous sistemes de residència geriàtrica que impliqui grups més reduïts d’usuaris.

Amb aquesta denúncia el Consell Sènior vol conscienciar a la ciutadania sobre el creixement d’una nova bombolla immobiliària que anomenen del “negoci dels vells” que, segons consideren, tard o d’hora acabarà explotant.

Be the first to comment on "El Consell Sènior demana que es revisi el model de centres geriàtrics"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »