El conveni de la Mar Nova amb la Generalitat i la moció sobre el projecte del Ministeri al litoral salten de l’ordre del dia del ple municipal d’avui

Escola Mar NovaEntrada a l'escola

Dos dels punts de l’ordre del dia del ple municipal d’avui que a priori revestien més rellevància seran retirats, finalment. D’una banda, el punt que havia de servir per aprovar el conveni amb la Generalitat per la construcció de la nova escola Mar Nova. Segons ha explicat el mateix alcalde Rafa Navarro, els serveis jurídics del Departament d’Educació han demanat més temps per estudiar-se el document redactat pels serveis jurídics premianencs. Navarro diu que en cap cas es podia portar a aprovació un conveni que després pogués ser refusat a Barcelona, però també diu que això no hauria d’alentir el procés:

L’altre punt que salta és la moció presentada per ERC, Crida i PECP de rebuig al projecte d’estabilització del litoral del Ministeri per la Transició Ecològica: els 3 grups han considerat que abans de posar el tema a consideració del ple caldia celebrar una reunió de polítics i tècnics experts per analitzar en profunditat i valorar la naturalesa del projecte, i el govern s’ha avingut a dur-la a terme en breu. Recordem que el ple d’avui, novament per videoconferència, començarà un cop més a les sis de la tarda. 

Escolta la declaració de Rafa Navarro:

Translate »