El cos de voluntaris supera els 300 efectius i augmenta cada dia el nombre de serveis: ahir en van ser 50, entre els quals l’assistència a pensionistes

Un dels voluntaris treu la brossa d'un domicili del nucli antic

El cos de voluntaris que opera a Premià de Mar a l’empara de l’Ajuntament des de la setmana passada ja compta amb 300 efectius i els serveis han augmentat de forma sostinguda cada dia: ahir se’n van fer una cinquantena. Segons un dels impulsors i coordinadors, Daniel Butti, el programa està sent un èxit: els voluntaris es reparteixen en 4 torns per prestar servei de les 8 del matí a les 9 del vespre, tot i que el treball d’organització comença a les 7 i acaba a les 10 de la nit en molts casos. Butti ha admès que es tracta d’un treball “ardu” però “satisfactori”, i ha tramès un sentit agraïment als seus companys:

Ahir, dia de cobrament de pensions, es va muntar un dispositiu especial conjunt amb Policia Local en entitats bancàries per acompanyar i ajudar la gent gran, i també es fa una tasca de suport permanent al subministrament d’aliments del DISA, tant en la logística al centre com en el repartiment a domicili. Recordem que per encarregar un servei cal trucar a l’Ajuntament, al 741.74.00, des d’on ho deriven al grup de voluntaris.

Translate »