El CRAM col·labora amb Shark Alliance en la recollida de signatures per endurir la llei contra l’aleteig

El CRAM de Premià de Mar ha col·laborat amb Shark Alliance en la recollida de 90.000 signatures per demanar l’enduriment de la llei que prohibeix la tècnica de pesca de l’aleteig. Aquest tècnica consisteix en tallar l’aleta dorsal als taurons pescats i retornar la resta al mar. Les signatures s‘han lliurat a l’Estat Espanyol com a president  de torn de la Unió Europea.

El CRAM ha participat en el marc de Shark Alliance en la recollida de 90.000 signatures de ciutadans europeus per demanar que s’endureixi la llei que ja prohibeix la tècnica de pesca coneguda com l’aleteig de taurons. Aquesta tècnica consisteix en tallar les aletes del tauró i descartar el seu cos al mar. Les signatures s’han lliurat al govern d’Espanya amb l’objectiu de canviar el curs de la normativa europea sobre la prohibició del aleteig. A banda de la recollida de signatures, el CRAM ha participat activament en aquesta campanya donant informació en actes com el Torna a Casa.

Membres del Shark Alliance van lliurar les signatures al Director General de Recursos Pesquers i Aqüicultura, Alejandro Polanco Mata.

Be the first to comment on "El CRAM col·labora amb Shark Alliance en la recollida de signatures per endurir la llei contra l’aleteig"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »