El CRAM del Baix Llobregat s’inaugurarà el 19 de març

El Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, inaugurarà les noves instal·lacions a El Prat de Llobregat el proper 19 de març. El trasllat des de Premià de Mar es va iniciar el mes d’abril passat però fins ara NO s’han finalitzat les obres del nou centre. El president del CRAM, Ferran Alegre, ha convidat tots els premianencs a la inauguració. L’alcalde Miquel Buch va prometre al maig que el CRAM continuaria lligat a Premià de Mar, però a hores d’ara aquest lligam encara està per concretar.

Gairebé un any després de començar la mudança ja han acabat les obres: ens referim al Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, que el proper 19 de març inaugurarà les noves instal·lacions a El Prat de Llobregat.

El president de la fundació CRAM, Ferran Alegre, va anunciar ahir al programa “Tot d’una” d’aquesta casa la data d’inauguració del nou centre de recuperació. Ferran Alegre va convidar tots els premianencs a assitir el 19 de març a aquesta inauguració.

Aquests mesos de trasllat i adaptació a les noves instal•lacions del CRAM han coincidit amb els moments més durs de la crisi econòmica, una ciscumstància que des de la fundació han notat especialment pel descens de subvencions, però que han pal•liat amb l’ajuda del voluntariat.

Malgrat la crisi i el trasllat, el CRAM ha continuat amb les seves diferents campanyes d’actuació. Actualment, la més destacada és una exposició al Museu Marítim de Barcelona on denuncia el perill de diferents espècies de taurons que pateixen el denominat finning.

La continuïtat de la relació del CRAM amb Premià de Mar encara està per concretar: al mes de maig, l’alcalde Miquel Buch prometia mantenir aquest lligant del CRAM amb la ciutat supeditant-lo a la realització de les obres del nou port. De moment, enguany ja no s’ha realitzat el tradicional alliberament de tortugues a la platja de Llevant.

Be the first to comment on "El CRAM del Baix Llobregat s’inaugurarà el 19 de març"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »