El dia 10 s’acaba el concurs del disseny del monòlit per les víctimes de la COVID-19

esculpint

El Ple municipal del mes de maig va aprovar una moció presentada per tots els grups municipals en la qual s’acordava impulsar accions en senyal de condol per les víctimes de la COVID-19. Una de les propostes que es varen impulsar va ser l’adequació d’un espai singular on s’instal·larà un monòlit que representi què ha suposat aquesta pandèmia per a les víctimes, les persones afectades, els col·lectius professionals i la ciutadania de la vila. La moció concretava la convocatòria d’un concurs perquè siguin els mateixos premianencs els qui participin en el disseny del monòlit i que la ciutadania participi en la tria de l’espai on s’ubicarà.
David Gutiérrez ens explica com es troba en aquests moments el procés, pocs dies abans del tancament del termini de presentació d’idees.

Recordem que a les bases del concurs s’especifica que els escultors o escultores han de ser de Premià de Mar. L’import màxim de l’obra presentada ha de ser de 3.000 €. El material de l’escultura ha de ser adient perquè es pugui exposar en un espai públic i que la peça s’ha de construir en el termini d’un mes un cop s’hagi escollit.

Escolta la declaració sencera de David Gutiérrez;

Translate »