El dimecres dia 13 es presentarà a l’amistat el projecte Lliures

Projecte LliuresProjecte Lliures


Dimecres a les set de la tarda, es presentarà al Teatre l’Amistat de Premià de Mar el projecte Lliures, Xarxes contra les desigualtats.
A l’acte hi assistiran Sílvia Llanto de la Cooperativa Micaela i Carles Estapé president d’Omnium Maresme, en representació del projecte lliures, la presentació serà moderada per la periodista Sara Montesinos.

Margarida Muset , Presidenta de la secció local d’Omnium Cultural, ens explica la voluntat d’aquest acte:


Aquest projecte Lliures de pobresa, d’exclusió i de desigualtats va néixer el 2016 de la cooperació entre Òmnium, Coop57 i ECAS per contribuir a revertir des de la mateixa societat la situació de crisi social i cronificació de les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social a Catalunya. Es tracta d’un fons econòmic i social que recull aportacions de persones i organitzacions que es destinen íntegrament a finançar projectes transformadors, emancipadors i innovadors, de caràcter col•lectiu i amb base comunitària, i els proveeix d’acompanyament tècnic i comunitari.

Òmnium Maresme convida a altres entitats socials i institucions a sumar-se al debat en un acte obert també a l’assistència i participació dels socis d’Òmnium i de la ciutadania en general.

Translate »