El diputat de Solidaritat per la Independència Uriel Beltran fa insubmissió de pagament al peatge de la C32 a Vilassar de Dalt

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Uriel Beltran, es va afegir ahir dijous a la campanya #novullpagar endegada a través del Twitter i que ja han dut a terme alguns ciutadans a títol personal. Segons explica el diari Maresme, Beltran va decidir declarar-se “insubmís als peatges” perquè “l’any 2004 es van acabar les concessions dels peatges a Catalunya i, des de llavors, les autopistes havien de ser gratuïtes, mentre a Madrid volen rescatar-los”. Uriel Beltran va explicar a través de les xarxes socials que quan va arribar ahir al peatge de Vilassar de Dalt va manifestar al cobrador que no volia pagar. El treballador ca trucar a l’encarregat i va anotat la matrícula del seu vehicle. Poc després, li van obrir la tanca, però amb el semàfor en vermell. Quan va demanar al cobrador que li posés el semàfor en verd, aquest s’hi va negar. Immediatament, Beltran va trucar als Mossos d’Esquadra denunciant “retenció il·legal” i que el volien obligar a cometre una infracció. Tot seguit, l’empresa Abertis va haver de posar el semàfor en verd, i el diputat va passar sense pagar el peatge. El diputat de Solidaritat va avançar també que retornarà el teletac al Parlament. En un comunicat posterior, Solidaritat Catalana per la Independència va informar que Uriel Beltran formalitzarà una denúncia contra l’empresa Abertis per “detenció il·legal” de 45 minuts.

Be the first to comment on "El diputat de Solidaritat per la Independència Uriel Beltran fa insubmissió de pagament al peatge de la C32 a Vilassar de Dalt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »