El director de l’institut que resultarà dels actuals demana unitat per tirar endavant el projecte

Bernat Ancochea als estudis de l'emissora

Bernat Ancochea, qui serà el director del macro institut que resulti de la fusió del Serra de Marina i el Cristòfol Ferrer, diu comprendre el neguit que la fusió pot causar entre les plantilles dels centres, però fa una crida a tirar endavant tots plegats. En l’actualitat es treballa en l’organització de la nova junta directiva que ha de tenir el centre, mentre que s’anuncien obres de remodelació a partir d’aquest estiu.

El procés de fusió entre els instituts Cristòfol Ferrer i Serra de Marina avança de manera inexorable i qui serà el director del nou macro institut es va presentar la setmana passada a La Drecera. Es tracta de Bernat Ancochea, que fins el moment era professor de matemàtiques a l’institut Serra de Marina. És evident que una fusió com la prevista per aquest dos centres dóna per comentar molts temes i entre ells destaquen els recels que aquesta operació desperta entre part de la plantilla dels centres. Recordareu en aquest sentit la carta que part dels professors del Serra de Marina van fer pública plantejant les seves dubtes davant de la fusió, tal com us vàrem explicar en el seu moment des d’aquest informatiu. Sobre aquest tema, Bernat Ancochea va dir entendre les preocupacions dels seus companys, però va recordar que s’havia de tirar endavant entre tots.

A banda d’això, un dels problemes més seriosos que es plantegen davant de la fusió és que a partir de dos equips directius, se n’ha de crear un de nou. Un problema difícil de resoldre però sobre el qual ja s’hi està treballant.

I a banda de les qüestions organitzaves, també s’han de tenir presents les obres d’adequació que s’hi hauran de fer. En aquest sentit, Bernat Ancochea avançava que aquest estiu es faran treballs perquè els dos centres actuals presentin una façana comuna.

Segons va explicar Bernat Ancochea, els obres d’adequació duraran dos anys. A banda del futur director del nou centre acompanyava a l’Enric Ventura a La Drecera l’actual coordinador pedagògic del Cristòfol Ferrer, Alfred Redrado.

Be the first to comment on "El director de l’institut que resultarà dels actuals demana unitat per tirar endavant el projecte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »