El director del Revela’t admet que “han patit moltíssim” i que enguany té la sensació d’haver organitzat “dos o tres festivals”

Carrer de Vilassar de Dalt guarnit per a l'ocasió

El director del festival Revela’t de Vilassar de Dalt ha admès a Ràdio Premià de Mar que l’organització “va patir moltíssim” abans de tenir la seguretat que es podria fer la 8a edició del festival, i que tenia la sensació “d’haver organitzat 2 o 3 festivals en un”. Pep Mingues va parlar dijous passat a l’Ona Maresme, un dia abans que s’inaugurés l’esdeveniment:

El mateix Mínguez va fer saber a l’Ona Maresme en primícia que poques hores abans que s’iniciés el Festival havien confirmat que aquesta edició s’allargarà 3 setmanes enlloc de les 2 habituals a fi que es pugui visitar de forma més esglaonada: podreu visitar les exposicions i participar de les activitats fins l’11 d’octubre. La 8a edició del Revela’t pren com a leit motive la mítica exposició al Moma ‘The Family Of Man’, comissariada per Edward Steichen. Acollirà una cinquantea de mostres, la majoria d’elles a l’antiga fàbrica Cal Garbat. La fotògrafa Cristina García Rodero va ser l’encarregada d’inaugurar el festival: se li va lliurar el Pin de Plata del Revela’t i es repassarà la seva extensa trajectòria.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »