El gimnàs Avellaneda, premi nacional com a club més destacat 2018/19

La Federació Espanyola de Taekwondo ha atorgat el premi nacional al club més destacat de la temporada 2018/19 al Taekwondo Avellaneda per la seva bona promoció d’aquesta art marcial. Una distinció que Avellaneda assegura que serveix per veure recompensada la feina de tots els anys, on estem habituats a veure com els taekwondistes guanyen medalles i pugen a podis, però d’altra banda costa valorar la feina d’entrenaments que hi ha al darrere.

Ara, tres taekwondistes del gimnàs Avellaneda es preparen pel Campionat d’Espanya cadet, sub21 i junior, on representaran la selecció catalana. Amb ells podrà ser Avellaneda, que participarà com a coach de la selecció. A més, a Valladolid també hi haurà la gala de l’entrega de premis.

Més enllà del reconeixement, Avellaneda assegura que seguiran treballant de la mateixa manera que fins ara, perquè l’objectiu és sempre superar-se. A més, Avellaneda és humil, assegura que no té una meta marcada, però potser un somni per a ell seria ser tècnic de la Federació Espanyola.

Avellaneda ha deixat clar que voldria que es premiés els alumnes, més que no pas al gimnàs. Diu que el taekwondo és molt exigent i cada combat es viu com una autèntica final.

Translate »