El govern admet errors amb l’expropiació al barri Banyeres però nega ocultació i sosté que la situació es pot revertir 

El projecte inclou, a més del giratori, l'obertura d'un nou carrer per sobre del Barri BanyeresEl projecte de construcció del nou giratori a l'alçada del Camí del Mig

Una moció conjunta d’ERC, Crida Premianenca i PECP va fer que ahir al ple municipal de juny l’equip de govern s’expliqués al voltant del revés que ha patit l’Ajuntament al barri Banyeres, on l’expropiació d’una finca costarà 435.000€ més del que s’havia previst. Aquests grups acusaven el govern de negligència i ocultació d’informació i demanaven no només explicacions sinó també responsabilitats, i Crida fins i tot va demanar la dimissió del responsable de territori. Des de l’equip de govern es va admetre un “error humà” en la tramitació i es va explicar el retard en oferir informació en la crisi del Glòria, però es va indicar que actualment es treballa per recórrer el dictamen del Tribunal d’Expropiacions. Escoltem el regidor d’urbanisme Antoni Subirà:

La moció va prosperar amb el suport dels grups proponents més Ciutadans. Recordem que l’Ajuntament escomet l’expropiació per construir la nova rotonda de la carretera de Premià de Dalt a l’alçada del Camí del Mig: l’àrea de territori va calcular una despesa de 35.000€ però el propietari va recórrer i el Tribunal d’Expropiacions li va donar la raó, i va xifrar el cost en 470.000€ per considerar que els usos del sòl no eren els que sostenia el consistori.

Translate »