El Govern adverteix als veïns de la plaça de Sardana que no accepta xantatges

Imatge actual de la plaça de la Sardana.

La Junta de Govern de Premià de Mar va acordar ahir que parlarà amb l’Agrupació Bàsquet Premià perquè limitin el volum del so ambient en la celebració del campionat de bàsquet 3×3 previst a la plaça de la Sardana el proper 10 de setembre per minimitzar d’aquesta manera possibles molèsties als veïns. No obstant això, i davant l’anunci de boicot dels veïns a aquesta activitat, Miquel Àngel Méndez, Primer Tinent d’Alcalde i Alcalde en funcions, ha dit que l’Ajuntament no pot acceptar xantatges.

D’altra banda, el Govern s’ha refermat en mantenir la política de mediació que s’està duent a terme per a solucionar els problemes de sorolls que hi ha a la plaça de la Sardana, sobretot en horari nocturn, però considera que els veïns estan en el seu dret si volen portar la problemàtica a l’àmbit judicial, una possibilitat que va avançar ahir a Premià Notícies la portaveu del col·lectiu de veïns afectats, Laura Salomó. Miquel Àngel Méndez.

Miquel Àngel Méndez ha recordat que la plaça de la Sardana és un espai públic on tots els veïns tenen dret a celebrar activitats.

Translate »