El govern adverteix que ajornar el debat sobre el port “pot fer que es passi 20 anys més tal com està”

Imatge del port de Premià de Mar

Imatge del port de Premià de Mar

L’equip de govern premianenc accepta ajornar el debat sobre el port fins el setembre “per raons de majories municipals” però adverteix que això podria desmanegar els calendaris previstos per la concessionària i entorpir de nou la transformació d’aquest espai. Ho ha dit l’alcalde accidental Miquel Àngel Méndez, que també ha anunciat que ja hi ha dues dates possibles perquè el grup de treball demanat per l’oposició faci les reunions prèvies al ple de setembre:

Les primeres dates proposades per les reunions de grups municipals, tècnics i empresa concessionària son el 27 de juliol i el 31 d’agost. En relació encara a aquest tema hem de matisar una informació que us donàvem ahir: la idea de celebrar una reunió els quatre grups de l’oposició, reunió en què es va decidir demanar la retirada del punt de l’ordre del dia, va sorgir d’una conversa a peu de carrer entre membres de la Coalició d’Esquerres i Crida Premianenca.

Be the first to comment on "El govern adverteix que ajornar el debat sobre el port “pot fer que es passi 20 anys més tal com està”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »