El govern afirma haver acceptat entre el 80 i el 85% de les propostes de l’oposició i confia que això obri la porta a l’aprovació del Pressupost abans d’un mes

Pàgina inicial de la proposta de Pressupost del govern

Bones sensacions de l’equip de govern respecte de l’aprovació imminent del Pressupost 2021. Segons ha explicat avui la titular d’hisenda Marta Ariño, el govern ha admès entre un 80 i un 85% de les propostes aportades per tots els grups de l’oposició amb l’ànim d’obtenir un document que representi totes les forces polítiques i per tant capaç d’assolir el màxim de consens i suports. Ara és l’oposició qui ha de valorar la nova proposta amb les modificacions que s’hi han introduït, i el govern pretén portar el document al ple abans d’un mes perquè, en paraules d’Ariño, “el poble ho necessita amb urgència”:

La regidora ha expressat el seu agraïment a tots els grups per les aportacions i propostes que han fet durant aquesta fase de negociacions. Preguntada, d’altra banda, sobre la petició d’ERC que es faci una reserva de crèdit per expropiar Can Sanpere el 2022, Ariño ha insistit que el govern és conscient que s’ha de fer i que es farà dins el termini, ja sigui, però, el 2022 o el 2023. 

Escolta les declaracions de Marta Ariño:

Translate »