El govern crearà la Comissió Permanent COVID19, una proposta de Ciutadans on també s’ha convidat el PSC i representants socials

Ajuntament de Premià de MarAjuntament de Premià de Mar

La proposta que va fer el grup de Ciutadans a principis de maig de crear una Comissió Permanent de Treball COVID19 ha estat acceptada per l’equip de govern, que ahir n’anunciava la creació. El mateix govern ha decidit que s’acompanyarà en aquesta comissió del grup de Ciutadans i també del PSC (una formació, segons la nota, que ja està col·laborant amb diferents iniciatives), i tal com demanava la proposta, també hi haurà representants dels sectors social, econòmic, cultural i sanitari. Finalment les propostes que en sorgeixin buscaran després el consens amb la resta de grups municipals a la Junta de Portaveus. Escoltem el portaveu de Ciutadans Josep Maria Cano a l’espai d’opinió d’avui, que assenyala els fronts que s’han d’obrir a partir d’ara:

A més de generar propostes la nova instància tindrà també l’encàrrec de fer seguiment de les accions que es posin en marxa. En el comunicat l’alcalde, Miquel Àngel Méndez, agraeix l’ànim propositiu del grup de Ciutadans i la predisposició del PSC.

Translate »