El grup premianenc Entelequia entre els semifinalistes del Sona9

El grup de Premià de Mar, Entelequia, serán presents a la semifinal del festival Sona9, que aquest any arriba a la seva 19a edició. Aquest certamen, que s’adreça als grups emergents, valora de manera especial els artistes que encara no tenen una vinculació professional amb el món de la música.

Els rapers Entelequia actuaran el proper dissabte 14 de setembre  hauran de presentar el seu repertori en directe i superar dues de les proves del Sona9 consistents en fer una versió o una adaptació al català d’una cançó d’un altre artista a més de posar música a un text d’un poeta que proposi l’organització.

El jurat del Sona9 està format per la revista Enderrock, Catalunya Ràdio i TV3. Aquest ha sigut l’encarregat d’escollir 7 dels semifinalistes mentre que el públic va escollir altres 5 grups en els concerts que es van celebrar al maig i juny passats.

Els premis que reben els guanyadors van des de la gravació d’un disc amb un productor professional i una gira de concerts per Catalunya fins a la gravació i distribució de diverses cançons, seguiment de la carrera i ajuts a la creació, entre altres.

Translate »