El jutge atura el desallotjament de Can Sanpere l’endemà que els col·lectius de la fàbrica obtinguessin suport de 4 grups parlamentaris

Imatge de la reunió al Parlament on van parlar sengles representants del CSA, Can Sanpere 100% Públic i Xarxa d'Habitatge (Foto: Andreu Mumbrú)

El jutge s’ha avingut a aturar el desallotjament de Can Sanpere si més no fins el mes de maig. Ho ha fet saber el CSA de Can Sanpere aquest matí, just l’endemà de la reunió que se celebrava al Parlament amb quatre grups per obtenir suport a la causa. Escoltem la Paula, portaveu del col·lectiu:

Pel que fa a la reunió al Parlament, tres dels grups que es van trobar amb els col·lectius de Can Sanpere (ERC, CUP i ECP) van signar el document que se’ls proposava des de Premià de Mar i s’espera que ho faci els pròxims dies Junts per Catalunya. El CSA ha fet una valoració molt positiva de la resposta d’aquests partits i fins i tot ha explicat que els grups no van tancar la porta a pressionar el pròxim govern perquè la Generalitat s’impliqui econòmicament en l’expropiació de la finca a través de l’Agència d’Habitatge. Escoltem de nou la Paula:

El document que se’ls donava a firmar, que ara hauria de desembocar en una resolució parlamentària, demana no només aquest suport a l’expropiació sinó també fer gestions per aturar el desallotjament; que es posi en valor la tasca social que es fa a Can Sanpere; blindar la protecció del BCIL; i trobar alternativa habitacional a les famílies que viuen a les cases de la fàbrica.

Escolta les declaracions de la Paula:

Translate »