El Maresme es converteix en un referent per al turisme ‘Pet friendly’

Maresme Pet friendlyMaresme Pet friendly

Aquestes alçades no és cap secret el fet que el sector turístic no està passant el seu millor moment, malgrat i que a poc a poc les xifres d’ocupació es van recuperant, venint de l’estiu passat i que molts empresaris del sector turisme van classificar com a inexistent i fins i tot desesperant.

Per aquest motiu, El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, ha decidit apostar pel turisme ‘Pet friendly’, o el que és el mateix, el turisme conscienciat amb la convivència i el gaudi de les vacances amb els animals de companyia. Per aquest motiu al web turismemaresme.cat es pot trobar un seguit de recursos per a totes aquelles persones que volen visitar la nostra comarca amb la companyia de les seves mascotes.

El web contempla un llistat de platges habilitades per visitar-les amb gossos, l’oferta d’establiments que accepten animals i també un ampli llistat de serveis per cuidar de la salut dels més peluts.

En la part més legislativa, el web també recorda la normativa de tinença d’animals i que s’ha de seguir en tots els casos. En aquest sentint, recordem que Premià de Mar comptem des d’aquest estiu d’una platja per a gossos i que s’hi pot assistir sempre que l’animal estigui censat en el seu municipi de residència.

Translate »