El Maresme, per sota de la mitjana de sinistres a la feina

Notícies positives pel que fa a la sinistralitat laboral a la comarca del Maresme. Segons les dades recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, el nombre d’accidents a la feina durant el segon trimestre de l’any s’ha reduït d’un 15,75% respecte al trimestre anterior. Una altra bona dada és que entre abril i juliol no es va registrar cap sinistre mortal i només 6 dels 631 accidents van ser de pronòstic greu.

Aquestes dades indiquen que la comarca té un índex d’accidents a la feina lleugerament inferior al de la província de Barcelona i al de Catalunya. Aquesta xifra és aliena a la situació econòmica tota vegada que relaciona el nombre d’accidents registrats per cada 100.000 afiliats al règim de la Seguretat Social. En concret el Maresme se situa en els 753,34 accidents laborals per cada 100.000 afiliats a la Seguretat Social. Aquest paràmetre per la província de Barcelona és del 753,60 i pel conjunt de Catalunya del 768,22.

L’índex d’incidència per sectors reflecteix que és l’agricultura la que presenta un índex més elevat d’accidents laborals, seguit de la construcció, la indústria i els serveis.

En total, durant el segon semestre de 2012, es van registrar al Maresme 631 accidents laborals, 425 dels quals el van patir homes i els 206 restants el van patir dones.

Be the first to comment on "El Maresme, per sota de la mitjana de sinistres a la feina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »