El moviment El Tercer Grup, que s’oposa a les mascaretes i les distàncies a les escoles, arriba al Maresme i avui es manifesta a Mataró

Foto d'una manifestació anterior del Tercer Grup

El col·lectiu El Tercer Grup, format per pares d’alumnes, docents i terapeutes de tot Catalunya i que s’oposa a l’ús de mascaretes i a les distàncies entre nens als grups bombolla de les escoles, ja té representació al Maresme i avui convoquen una concentració a Mataró. Denuncien que aquestes mesures tenen efectes psicològics nocius i reclamen una visió global de la salut dels infants, que vetlli també pel seu estat emocional, i addueixen que les proves demostren que la incidència de la COVID en aquest col·lectiu és anecdòtica. Escoltem la Yolanda, portaveu del grup a Mataró:

L’organització, es va crear a principis de setembre i l’octubre passat va presentar fins a 5.340 signatures al Departament d’Educació amb les seves reivindicacions, però a dia d’avui ja n’ha recollit fins a 7.000. La concentració d’avui a Mataró, que també es farà a altres poblacions catalanes, es convoca a la plaça de Can Xammar a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Escolta el manifest sencer del col·lectiu:

Translate »