El Moviment en Defensa de la Sanitat Pública ja té un grup coordinador i el govern es compromet a fer-li costat amb una moció

Segons ha explicat la mateixa plataforma, van acudir a la trobada 61 persones

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Premià de Mar ja ha creat un equip coordinador de 10 persones que a partir d’ara actuarà de locomotora per continuar sensibilitzant, fent pressió i teixint complicitats. Ho van acordar dissabte passat en una reunió pública que es va fer a la plaça de la Foneria i que es repetirà dissabte que ve per continuar concretant l’organigrama i les futures passes de l’entitat. Jordi Calvache, un dels impulsors del moviment, ha explicat que hi va acudir la regidora de salut, Pilar Guardeño, que es va comprometre a portar les reivindicacions al ple amb una moció que, si s’aprova, es traslladarà a la Generalitat:

La reunió de dissabte que ve es tornarà a fer a la Foneria i de nou a les 11 del matí. L’entitat ha fet notar també que, a més de Guardeño -del PSC- hi van ser presents també membres de Crida Premianenca i Premià En Comú Podem.

Escolta les declaracions de Jordi Calvache:

Translate »