El Moviment per la Sanitat Pública de Premià de Mar se suma a les concentracions de Marea Blanca del 30 de juny per reclamar millores a l’atenció primària

Foto de la concentració del novembre de 2020

Convocatòries arreu de Catalunya el dia 30 de juny per reclamar millores a l’atenció primària de salut que lidera Marea Blanca i que a Premià de Mar secundarà el recentment creat Moviment en Defensa de la Sanitat Pública, que ja ha protagonitzat diverses manifestacions al llarg dels últims mesos. En aquest cas faran la concentració davant l’ambulatori a les 7 del vespre. Com ha explicat en nom de l’entitat Jordi Calvache, les debilitats en aquest àmbit sanitari persisteixen (com ha posat de manifest amb cruesa la pandèmia) i la inversió que contempla el govern de la Generalitat està lluny de ser l’adequat, segons aquest col·lectiu:

El Moviment en Defensa de la Sanitat Pública va sorgir, com ha recordat Calvache, de forma espontània però els últims mesos ha constituït un grup motor i s’ha coordinat per actuar de la mà de Marea Blanca. Uns dels focus principals d’interès ara mateix, ha dit, és estar molt a l’aguait del servei que dispensarà al futur ambulatori mancomunat de Premià de Dalt, actualment en construcció.

Escolta les declaracions de Jordi Calvache:

Translate »