El Museu de l’Estampació farà un taller infantil de Nadal el 28 de desembre

El Museu de l’Estampació de Premià de Mar organitza un taller infantil de Nadal el dia 28 de desembre. El taller té un cost de 5€ i en ell es construiran elements nadalencs a partir de materials com ara el feltre. Una artesana especialista en activitats d’aquest tipus, serà qui porti el material i proposi l’objectiu final del taller que es farà en horari de tarda, de 2/4 de cinc a 2/4 de set.

Ens desplacem ara cap al Museu de l’Estampació perquè la gent del Museu ens prepara un taller infantil de Nadal. El taller es farà el 28 de desembre i, tot i que tenim alguna pista, allò que els menuts hauran de construir amb l’ajut d’una artesana professional és encara una sorpresa. No és la primera vegada que el Museu organitza aquest taller on, normalment, es busca construir elements nadalencs que siguin mínimament perdurables.

Aquest taller infantil de Nadal del Museu de l’Estampació tindrà lloc, com hem dit, el 28 de desembre de 2/4 de cinc a 2/4 de set de la tarda. El preu de la inscripció és de 5€ per persona.

Be the first to comment on "El Museu de l’Estampació farà un taller infantil de Nadal el 28 de desembre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »