El nou govern ja ha definit cartipàs (on destaca la nova àrea de Reconstrucció Social i Econòmica del PSC) i ja té proposta de Pressupost

El nou cartipàs municipal

El nou equip de govern de JxPdM i PSC ja té definides les tinences d’alcaldia, les delegacions, i segons ha revelat avui ERC, també una proposta de pressupost que es portarà a aprovació del ple el 15 de juliol. En relació al cartipàs, el PSC de Premià de Mar ostenta a partir d’ara la primera i la tercera tinences d’alcaldia: el líder socialista David Gutiérrez, 1r tinent d’alcalde, presidirà una nova gran àrea per a la Reconstrucció Social i Econòmica, consagrada a donar resposta als estralls de la crisi de la COVID. A més serà delegat entre altres de comerç, empresa i ocupació, via pública, parcs i jardins, litoral i platges, i coordinarà regidories com ensenyament, serveis socials o habitatge. La 3a tinença d’alcaldia, també pel PSC, serà d’Organització i la presidirà Mari Luz Cánovas, alhora delegada de recursos humans i esports. La 3a regidora socialista, Pilar Guardeño portarà salut, dona, igualtat i cooperació. Per la banda de JxPdM Antoni Subirà passa a ser 2n tinent d’alcalde de Territori (i delegat entre altres d’urbanisme, medi ambient o Policia) i Imma Morales continuarà com a 4a tinent d’alcalde de l’àrea d’Activitats Culturals, amb la delegació de serveis socials, habitatge, festes i gent gran. Fora d’aquestes grans àrees Rafa Navarro serà el delegat d’ensenyament, joventut, comunicació, participació i polítiques digitals; i Elisenda Busquets de cultura, museus, contractació, Informàtica, OAC i Secretaria.

ERC denuncia que el govern no els dona prou temps per treballar la nova proposta de Pressupost Municipal

I com diem, pocs dies després que es fes públic l’acord, avui dimarts el govern ha enviat als grups de l’oposició una nova proposta de Pressupost Municipal que es portarà a aprovació el 15 de juliol al ple municipal. Ho ha explicat i ho ha denunciat a Ràdio Premià de Mar el líder d’ERC Pep Ripollès:

Recordem que l’Ajuntament funciona actualment amb el pressupost prorrogat de 2018 atès que ni l’any passat ni aquest no ha estat possible que prosperés per manca de suports un nou document. 

Translate »