El nou mossèn de les parròquies premianenques s’explica al Tot d’Una: “espero ser proper i transmetre el que he rebut”

Mossèn Lluis Petit al Tot d'Una

Ja s’ha consumat el relleu de Mossèn Xavier Pich al capdavant de les parròquies premianenques de Sant Cristòfol i Sant Maria: des d’aquesta setmana assumeix les regnes el rector Mossèn Lluís Petit. Dilluns es va presentar formalment a l’Ajuntament i ahir passava pel Tot d’Una, on repassava la seva trajectòria anterior (destaquen 11 anys d’estada al Perú) i on avançava amb quin esperit aterra al nostre municipi:

En una conversa on el nou mossèn va exposar la seva visió de la fe i del paper de l’església, es va parlar de la presumpta crisi de vocacions que es produeix actualment a Occident; segons Petit es tracta més aviat d’una crisi de fe, però va dir que justament el sacrament del sacerdoci no és un dels més castigats:

Val a dir que dilluns, com explicava l’Ajuntament a Facebook, es va fer una trobada a l’Ajuntament per acomiadar Xavier Pich, que marxa a exercir a una parròquia de Barcelona. Hi van ser presents l’alcalde Rafa Navarro, el primer tinent d’alcalde, David Gutierrez, la regidora de Serveis socials, Imma Morales, el responsable del Disa Premià, José Manuel Barreto i mossèn Lluís Petit. En l’acte es va lliurar a mossèn Xavi una rèplica de la figura de la Font del cargol que hi ha a la plaça Nova. Mossèn Petit, a qui acompanyen el vicari Mossèn Germán i l’adscrit Mossèn Alfons, oficiarà sengles misses de presa de possessió el 19 de setembre a Sant Cristòfol i el 25 de setembre a Santa Maria.

Escolta l’entrevista a Mossèn Petit al Tot d’Una:

Translate »