El ple aprova definitivament la dissolució dels Patronats municipals i la seva integració en l’estructura de l’Ajuntament

Crònica del Ple del mes de desembre
Descarrega’t la crònica

Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

Escola Municipal de Música de Premià de Mar, un dels Patronats extingits.

Tal com s’esperava els extints patronats municipals van ser els grans protagonistes del ple de desembre de Premià de Mar que va tenir lloc ahir. L’aprovació definitiva de la dissolució dels patronats de l’Escola de Música, el Museu de l’Estampació i Ràdio Premià de Mar, la integració de l’Escola i el Museu en l’estructura municipal, i l’encàrrec de la gestió de la Ràdio a l’empresa pública Premià Serveis Municipals, es va aprovar, però no amb l’acord unànime que l’absència d’al·legacions donava a entendre inicialment.

Des de l’oposició, el portaveu de la Coalició d’Esquerres, Alfons Barreras es va tornar a mostrar disconforme amb la situació en la qual quedava Ràdio Premià de Mar i va criticar la contractació d’un nou periodista com a coordinador de la ràdio i del butlletí Vila Primilia. Des de Crida Premianenca, Joan Ribet es va mostrar taxativament contrari a la nova situació en que queda Ràdio Premià de Mar, i va qualificar de ‘no democràtic’ el sistema de contractació del nou coordinador de l’àrea de Comunicació. Per la seva part, el portaveu popular, Patrick Cruz, va dir que la dissolució dels patronats i la seva integració en l’Ajuntament formava part de la seva manera d’entendre les coses. No obstant això presentava dubtes sobre la integració de la Ràdio en l’empresa pública.

Les dissolucions del patronat de l’Escola de Música i del Museu de l’Estampació es van aprovar amb les abstencions de Coalició d’Esquerres i Crida Premianenca i el vot favorable del PP. En el cas de Ràdio Premià de Mar, Coalició d’Esquerres es va abstenir, Crida va votar en contra i PP va votar a favor. L’encàrrec de gestió del servei de Ràdio Premià de Mar per part de l’empresa Premià Serveis Municipals va comptar amb l’abstenció de la Coalició d’Esquerres i Partit Popular, i el vot en contra de Crida Premianenca. En tots els casos l’equip de govern de CiU i PSC van votar a favor per la qual cosa tots els punts es van aprovar.

Be the first to comment on "El ple aprova definitivament la dissolució dels Patronats municipals i la seva integració en l’estructura de l’Ajuntament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »