El ple de juliol porta a aprovació nous preus de l'Escola Bressol, el Pla Local de Joventut i fins a 3 modificacions pressupostàries

Aquest vespre se celebra el ple ordinari corresponent al mes de juliol, el darrer d’aquest curs polític. Tot i això, es tracta d’un ple amb força punts a l’ordre del dia, especialment en l’àrea econòmica, on trobem fins a tres modificacions del pressupost municipal. El tinent d’alcalde d’administració Miquel Àngel Méndez ha explicat a Ràdio Premià de Mar que aquests canvis permetran aprofitar diferents romanents de pressupostos anteriors per a realitzar accions a les platges. També es redistribuirà la partida que hi havia prevista per la Llei de Barris, ja que de moment no s’executarà. Aquests diners s’invertiran en la fumigació de l’arbrat de la ciutat, en el nou vestuari de la Policia Local, i en un estudi sobre el Mercat del Sant Joan.

Un altre dels punts importants del ple que arriben des de l’àrea econòmica és la creació de nous preus públics entre els quals destaca les tarifes per l’Escola Bressol Municipal, consensuats per tots els grups municipals i que variaran segons la renda de les famílies. Els preus de l’Escola Bressol Municipal ja van ser motiu de discussió al ple del darrer mes de desembre quan una moció conjunta de l’oposició va aturar l’augment de quotes previst inicialment per l’equip de govern. Aquesta moció es va aprovar per assentiment ja que el grup municipal de Convergència i Unió hi va votar a favor malgrat estar en desacord amb la seva part expositiva.

Més enllà de l’àrea econòmica, l’equip de govern portarà a aprovació el Pla Local de Joventut per als propers quatre anys. Des de l’àrea de serveis territorials també es passarà a votació una modificació del conveni entre l’Agència Catalana de l’Aigua, l’empresa Marina Port Premià i l’Ajuntament.

Des de l’oposició, la Coalició d’Esquerres de Premià presenta una moció contrària a la instal·lació del macrocomplex Eurovegas a Catalunya i dues preguntes, una sobre les obres de la plaça de Batista i Roca i una altra sobre la suposada agressió a un jove per part d’agents de la Policia Local. Aquest és també el motiu d’una de les quatre preguntes que presenta el grup municipal de Crida Premianenca – Poble Actiu: les altres tres fan referència al conveni entre l’Ajuntament, el Club Esportiu Premià i l’empresa CESPA; les taxes de l’Escola Bressol Municipal per al proper curs i diverses qüestions relacionades amb la Festa Major.

El ple començarà a un quart de vuit del vespre i el podreu seguir en directe per Ràdio Premià de Mar. És per aquest motiu que avui no us oferirem el programa “Ingame” ni les repeticions dels programes “Aplec de nit” i “Sound system”.

Consultar l’ordre del dia del ple.

Be the first to comment on "El ple de juliol porta a aprovació nous preus de l'Escola Bressol, el Pla Local de Joventut i fins a 3 modificacions pressupostàries"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »