El ple de Mataró endureix encara més els requisits per a la instal·lació de prostíbuls a la ciutat

La modificació de l’ordenança sobre els prostíbuls, que va servir per endurir encara més els requisits per a l’obertura d’aquests negocis a la ciutat, ja ha superat l’últim tràmit. Segons informa el diari El Punt, la normativa es va aprovar en l’últim ple per una àmplia majoria i sense cap vot en contra. El nou text s’adapta a nous criteris i estableix diferents requeriments per evitar la concentració excessiva dels locals on es realitzen activitats de naturalesa sexual.

Durant el període d’exposició pública, el promotor dels dos macroprostíbuls que es volen obrir a Mataró va presentar al·legacions, però van ser desestimades. Els canvis que es recullen fan referència a l’aparcament i als reservats, que han d’estar dins la mateixa edificació; la superfície, que no podrà ser superior a 500 m², i les habitacions annexes, que tan sols poden arribar al 10% del local principal.

Be the first to comment on "El ple de Mataró endureix encara més els requisits per a la instal·lació de prostíbuls a la ciutat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »