El ple de Premià de Dalt es posicionarà sobre la ubicació d’una nova antena a Sant Mateu el mes que ve

El projecte per instal·lar una torre de telecomunicacions al turó de Sant Mateu segueix aixecant diverses veus contràries al territori. Després que el mes passat es conegués el projecte per part de la ciutadania i els grups polítics de la zona, Esquerra Republicana a Premià de Dalt (ERC) i Crida Premianenca al nostre municipi van començar a moure fils per evitar-ne la instal·lació. Mentre que la iniciativa al ple de Premià de Mar va ser rebutjada per manca d’informació, a Premià de Dalt ERC haurà d’esperar per presentar la moció al ple de desembre ja que la sol·licitud per tractar el tema de manera urgent aquest novembre no va rebre el suport de la majoria dels grups municipals en la comissió prèvia a la sessió plenària.

Vilassar de Dalt es posiciona en contra de situar l’antena a Sant Mateu

Per contra, on sí que ha tirat en endavant és al ple de Vilassar de Dalt, on la moció presentada per un grup de veïns va rebre el suport de tots els grups polítics amb representació a excepció de Convergència i Unió, segons informa el digital maresme360.cat. Recordem que les mocions van en el sentit de demanar un estudi mediambiental i paisatgístic per cercar una altra ubicació per situar aquest equipament menys agressiva amb el territori; tal com ja va explicar a Premià Notícies el president d’Esquerra Republicana a Premià de Dalt, Sebastià Pujol.

Be the first to comment on "El ple de Premià de Dalt es posicionarà sobre la ubicació d’una nova antena a Sant Mateu el mes que ve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »