El ple de setembre passarà a aprovació els preus públic per l’ús de l’Amistat

Ir a descargar

Demà dimecres tindrà lloc el primer ple ordinari del nou curs polític. El Ple de setembre inclou punts de les àrees de d’Alcaldia, Recursos Humans, Serveis Centrals, Serveis Econòmics i Urbanisme, Obres Públiques i Serveis Municipals.

De l’ordre del dia destaca la cessió a la Generalitat d’una finca per a la construcció d’un centre d’educació infantil i primària, mentre que a Serveis Econòmics trobem l’establiment de preus públics pels espectacles del Centre l’Amistat. El regidor d’Hisenda de Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez, ha explicat que es tracta fixar els preus de la utilització de les instal·lacions del teatre per part dels usuaris. Encara des de l’àrea econòmica es passarà a aprovació el compte general de l’any 2010, una modificació pressupostària i un reconeixement extrajudicial de crèdit.

En l’apartat de precs i preguntes trobem dues mocions i dos precs presentats pel grup municipal de Crida Premianenca – Poble Actiu. Les mocions fan referència a demanar un canvi en l’organització i estructura dels actes de la Diada de l’11 de setembre a Premià de Mar i contra les retallades a la sanitat pública.

Pel que fa als precs, en el primer la Crida demana l’habilitació d’un espai d’estudi durant el mes d’agost mentre que el segon fa referència als tractament fitosanitaris que es fan a l’arbrat i a les zones verdes.

El ple començarà a ¼ de vuit del vespre i serà retransmès en directe per Ràdio Premià de Mar.

Be the first to comment on "El ple de setembre passarà a aprovació els preus públic per l’ús de l’Amistat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »