El ple d’Octubre passa a aprovació el Pla Local d’Habitatge

Aquest dimecres tenim sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Premià de Mar. El ple inclou punts de les àrees d’alcaldia, serveis centrals, governació, habitatge i Urbanisme, obres públiques i serveis municipals.

Entre els punts que l’equip de govern passa a aprovació destaca el Pla Local d’Habitatge 2011-2016 i el conveni de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per la Borsa de mediació per al lloguer social de Premià de Mar.

Altres punts destacats són l’extinció de la concessió administrativa per l’ús de les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal o la modificació de l’ordenança municipal reguladora de la distribució de publicitat. També trobem la ratificació del decret d’Alcaldia per la compareixença en el recurs interposat per BARDENIR, SA sobre aprovació definitiva del POUM.

En l’apartat de mocions en trobem una que presenta la Coalició d’Esquerres per la  defensa del dret a l’habitatge, i quatre que presenta Crida Premianenca. Aquests són sobre l’Aportació anual a l’Associació d’Amics de la Bressola, sobre el Comerç de proximitat i la redacció d’un pla d’ordenació d’equipaments comercials, per la creació del pla director de participació ciutadana i per la creació d’una comissió redactora per a l’elaboració dels pressupostos municipals i per la participació ciutadana en l’elaboració del pressupost de l’any 2012.

En l’apartat de Precs i preguntes en trobem dues presentades per la Coalició d’Esquerres, una sobre el tram de vorera del carrer Terra Alta 8-10, i l’altre sobre les Canonades d’aigua a diferents carrers del barri Can Pou i Camp de Mar.

També Crida Premianenca presenta precs i preguntes. En aquest cas són sobre el Punt d’Informació Juvenil, el Funcionament de la Fira del Mar, Inundacions al carrer de Sant Francesc, la Situació al Casc Antic i al Barri de Llevant i finalment sobre l’acte institucional de la Guàrdia Civil.

El ple d’octubre començarà a 2/4 de 8 del vespre i serà retransmès en directe per Ràdio Premià de Mar.

Be the first to comment on "El ple d’Octubre passa a aprovació el Pla Local d’Habitatge"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »