El ple dóna via lliure a quatre dels dotze projectes elegits als Pressupostos Participatius

L'Ajuntament ha distribuït un llibret on es relacionen totes les propostes finalistesLlibret amb el qual es va informar de les propostes dels Pressupostos Participatius

El ple municipal va aprovar ahir una modificació del pressupost prorrogat de 2018 per tal que, entre altres coses, s’hi incorpori una partida de 250.000€ que servirà per donar curs, aquest any 2019, a quatre dels 12 projectes elegits en l’última edició dels Pressupostos Participatius. En concret seran el Pla Educatiu per la Diversitat (que té el pressupost més alt, 150.000€), l’adaptació de les platges de Llevant i Bellamar per a persones amb mobilitat reduïda, millorar el sender cap al Mercat de la Flor i la instal·lació de bancs al sector est per facilitar el descans dels vianants. El regidor de participació Rafa Navarro va explicar perquè s’elegien aquests quatre:

El punt va prosperar amb el vot a favor del govern, Cs i PP i l’abstenció de la resta. Recordem, com es va fer notar ahir, que aquesta modificació (en total de 422.000€) es fa a partir de la liquidació de préstecs bancaris que ha fet l’Ajuntament recentment i l’estalvi de quotes consegüent.

Translate »