El portaveu del Partit Popular, Patrick Cruz, declara a La Drecera que els temes mediambientals no estan a la seva agenda política

Patrick Cruz als estudis de Ràdio Premià de Mar

El portaveu del grup municipal del Partit Popular, Patrick Cruz, va manifestar que els temes mediambientals no es troben a la seva agenda política. En declaracions a La Drecera, Cruz va explicar que considera que hi ha d’altres prioritats com ara les vinculades amb els serveis socials o la immigració. El tècnic en energies renovables Antoni López de Haro, que també participava al programa, va replicar Cruz demanant als polítics locals que s’aboquin en temes de medi ambient.

La temàtica mediambiental va protagonitzar La drecera de dilluns. L’aprovació en el ple de gener del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic va servir d’excusa per posar sobre la taula què es pot fer a nivell municipal sobre aquesta qüestió. Per part política participava al programa el portaveu del grup municipal del PP al Ple de Premià de Mar, Patrick Cruz. Cruz va dir que, sense desmerèixer la importància del tema, les qüestions mediambientals no formaven part de la seva agenda ja que considerava que hi havia altres prioritats .

Al mateix espai participava com a convidat Toni López de Haro en la seva qualitat tècnic en energia solar. López de Haro va demanar que els polítics municipals tinguin consciència de la necessitat de d’aplicar polítiques mediambientals.

Al programa també participava Luís Martínez, empresari mediambiental. Recordem que el Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic es va aprovar per assentiment.

Be the first to comment on "El portaveu del Partit Popular, Patrick Cruz, declara a La Drecera que els temes mediambientals no estan a la seva agenda política"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »