El PP de Mataró vol que s’informi desfavorablement l’arrelament familiar pels immigrats reincidents en faltes de civisme

El Partit Popular de Mataró ha proposat penalitzar amb un informe desfavorable a l’agrupament familiar a aquells immigrants sancionats reiteradament per incomplir l’ordenança de civisme. En la proposta es demana també que l’Ajuntament inspeccioni  possibles infraccions als domicilis dels immigrants. Els populars mataronins volen portar aquesta iniciativa al proper ple.

El PP de Mataró vol que els immigrants que hagin estat sancionats de manera reiterada per l’ordenança de civisme siguin penalitzats amb un informe desfavorable de l’Ajuntament quan demanin el reagrupament familiar o l’arrelament. Segons informa El Punt, la proposta, que el PP té previst defensar en el ple, també inclou que abans que el consistori doni cap vistiplau a la sol·licitud revisi també l’existència d’infraccions en el domicili on el nouvingut declari que viu.

Be the first to comment on "El PP de Mataró vol que s’informi desfavorablement l’arrelament familiar pels immigrats reincidents en faltes de civisme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »