El PP diu que les mocions que porta als plens són per protegir els interessos dels immigrants

El Partit Popular del Maresme ha explicat que les mocions sobre la immigració que vol presentar als ajuntaments on tinguin representació tenen la motivació de defensar els interessos dels immigrants. Aquesta moció, que es presenta avui als plens d’Alella i Pineda, proposa que els ajuntaments denunciïn a instànacies supramunicipals els immigrants que es trobin en situació irregular. ERC del Maresme ja s’ha posicionat en contra d’aquestes mocions mentre que a Llavaneres, els populars han tirat endavant la moció amb el suport de CiU.

Ahir us avançàvem que el PP del Maresme va anunciar dimarts la seva intenció de promoure mocions a aquells ajuntaments on tingui representació demanant que els consistoris utilitzin les dades del padró per a denunciar persones immigrants que es trobin en situació irregular. Aquestes mocions es presenten avui a dos plens, concretament a Alella i a Pineda i a principis de mes es presentarà a Mataró, on ja s’ha iniciat una important polèmica.

Hem anat a buscar el president del Partit Popular del Maresme, Diego Sánchez, perquè ens expliqui el que pretenen amb aquestes mocions.

Be the first to comment on "El PP diu que les mocions que porta als plens són per protegir els interessos dels immigrants"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »