El president del Consell Comarcal “entendria” que el Maresme es desconfinés a dues velocitats, tot i les disfuncions que això pugui provocar

El Maresme queda a cavall de dues regions sanitàries

Mig Maresme podria passar dilluns a la Fase 1 del desconfinament i l’altra meitat, adscrita sanitàriament a la regió metropolitana nord, es quedaria en el que s’ha anomenat la Fase 0 avançada, tot plegat si prospera la darrera proposta del Departament de Salut a Madrid. Aquesta circumstància va ser ahir valorada pel president del Consell Comarcal i alcalde de Vilassar de Mar. Damià del Clot, en declaracions a Catalunya Ràdio, és partidari que la comarca es gestioni de manera homogènia, però també es mostrava comprensiu:

La ‘frontera’ sanitària se situaria, si res no canvia, entre Arenys de Mar i Canet de Mar. Recordem que la principal diferència entre la Fase 0 avançada i la Fase 1 és que en aquesta ja es permetrà obrir terrasses o fer reunions en domicilis, mentre que la 0 avançada encara no ho permetrà, però sí que permetrà, per exemple, anar a comprar sense cita prèvia. 

Translate »