El prestigiós cor Lieder Càmera, que s’acomiada dels escenaris, primera parada de la X Temporada de Música de Premià de Mar

Foto d'arxiu del cor l'any 2019

Aquest divendres s’enceta la X Temporada de Música de Premià de Mar, el cicle de concerts i recitals que organitza la Coral l’Amistat, i ho fa amb un comiat: el prestigiós cor Lieder Càmera tanca el seu periple després de 31 anys i 500 actuacions, i en el marc de la seva última gira aterra a l’Espai l’Amistat. Ahir en parlava el coordinador del cicle, en Joan Francesc Altés, al Tot d’Una, que ens deia que fa dos anys que s’intenta portar aquesta coral a Premià de Mar, i que també explicava els motius de la seva desaparició:

El concert de comiat del cor Lieder Càmera duu per nom ‘Essències’ perquè justament fa un resum del bo i millor de la seva trajectòria, però també i sobretot perquè s’hi ret un homenatge als membres del grup que durant aquests anys han desaparegut, entre ells un premianenc:

El cor està dirigit per Josep Vila i Casañas. Segons va dir Altés ahir l’aforament de la sala estava al 65%, de manera que encara es poden comprar entrades (10€ anticipada i 13.50 a la taquilla). L’espectacle començarà a les 9 del vespre.

Escolta l’entrevista a Joan Francesc Altés al Tot d’Una:

Translate »