El professor del Cristòfol Ferrer Toni Argent presenta avui el seu llibre ‘Després de classe…’

Portada del llibre

El professor de l’institut Cristófol Ferrer Toni Argent presenta aquesta tarda el seu llibre “Després de classe…”, on a través de la seva experiència com a professor particular exposa les claus del fracàs escolar. Toni Argent també aprofita aquest llibre per dirigir-se als polítics proposant solucions al fracàs escolar. La regidora de serveis educatius, Mercè Gisbert, serà l’encarregada de presentar el llibre, a les set a la Biblioteca Martí Rosselló.

“Després de classe…” és el títol del llibre que presenta aquesta tarda el professor de l’institut Cristòfol Ferrer Toni Argent. “Després de classe…” és una reflexió sobre el fracàs escolar a partir de la figura del professor particular. Toni Argent ha aprofitat els seus divuit anys d’experiència com a professor de reforç per a fer una valoració del paper actual del professor particular que, a mida que avancen les pàgines, el porta a parlar de les causes i conseqüències del fracàs escolar.

Per Argent, aquestes solucions passen per un fet tan simple com perquè tots els implicats donin més importància a l’educació. Tot i això, el llibre està escrit per al públic general, encara que el lector no es dediqui a la política ni a la docència. Escoltem Argent.

La presentació del llibre, a càrrec de la regidora de serveis educatius Mercè Gisbert, es farà a la Biblioteca Martí Rosselló a les set de la tarda. El llibre està publicat per l’editorial Malhivern.

Be the first to comment on "El professor del Cristòfol Ferrer Toni Argent presenta avui el seu llibre ‘Després de classe…’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »