El programa participat per Ràdio Premià de Mar “Obert per vacances” guanya una menció de qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya

Obert x vacances

Aquest matí s’ha donat a conèixer la lectura dels guanyadors dels 21 ns Premis Ràdio Associació de Catalunya, uns guardons que reconeixen la feina de les ràdios en diferents categories. S’ha fet en una roda de premsa celebrada a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, on s’han detallat els diferents guanyadors i que rebran els guardons i els diplomes en una gala especial que tindrà lloc el pròxim 10 de juny a l’Auditori Once. En total han estat 117 propostes les que s’han presentat, entre les quals es troben el programa “Obert per vacances” i que es va emetre durant el passat mes d’agost a Ràdio Premià de Mar i també a un seguit d’emissores que a través de la Xarxa van sumar-se a aquest projecte estiuenc que pretenia trencar tots els motlles.

A conseqüència de la pandèmia, es va voler innovar amb un format de ràdio estiuenc que limites al mínim els riscos de contagi i per això es va idear un format coral en el qual es realitzaven diferents connexions en directe des de diferents punts de la geografia catalana. En el cas de Ràdio Premià de Mar, sota la presentació de Manel Ferrer i amb l’ajuda incondicional d’Ariadna Viejo i del control tècnic de Carles Muñoz, van realitzar diferents entrevistes i seccions que van donar peu a una participació molt més activa al programa.

Els Premis Ràdio Associació han concedit una menció de qualitat en la categoria de Millor programa de Ràdio a aquest format, en el que vàrem protagonitzar diferents concursos, reptes i jocs amb els ciutadans de Premià de Mar i que es van prestar a participar en el millor vestit de bany, en la cerca del millor cantant d’orquestra o en un concurs de cançons pop de l’època dels 90. Aquest programa i que formava part de la programació estiuenca de Ràdio Premià de Mar, prepara ja una nova edició i que si tot va bé, tornarà aquest estiu a les ones maresmenques, seguint demostrant la importància de fer ràdio amena, compromesa i amb el neguit de seguir sent servei públic.

Translate »