El projecte de desenvolupament del port, protagonista del primer ‘Parla l’Alcalde’ del curs.

Miquel Buch en una entrevista recent a Ràdio Premià de Mar

Miquel Buch en una entrevista recent a Ràdio Premià de Mar

El projecte de reforma del port de Premià de Mar va ocupar bona part del programa ‘Parla l’Alcalde’ de Ràdio Premià de Mar de divendres passat. Miquel Buch s’hi va referir contestant algunes qüestions plantejades pels oients mitjançant les xarxes socials. Sobre els arguments d’alguns grups polítics i de la plataforma l’alcalde va recordar que el pla especial del port es va aprovar el 2010 i es va explicar per tots els mitjans, per la qual cosa hauria de ser prou conegut.


Respecte a les empreses que poden instal·lar-se al port, l’Alcalde va dir que no estava clar quines serien ni quantes i va recordar que aquesta era una qüestió que venia subjecta per una llei supramunicipal. També va dir que l’Ajuntament negociaria perquè aquestes empreses contractessin treballadors de la ciutat, tot i que la llei impedeix al Consistori obligar-les a fer-ho. Miquel Buch va assegurar que l’Ajuntament negociaria el projecte amb Marina Port Premià perquè l’administració, va dir, defensa interessos públics.


A banda del port, en el programa ‘Parla l’Alcalde’ Miquel Buch va parlar també, entre d’altres qüestions, de la situació creada a l’escola Mar Nova pel nomenament d’un director per part de l’àrea d’Ensenyament de la Generalitat, un nomenament que l’Ampa de l’escola considera una ‘imposició’. Sobre aquest aspecte, l’alcalde va dir que el departament s’havia limitat a aplicar el seu protocol, per la qual cosa ja se sabia el què passaria.


Sobre la intenció anunciada la setmana passada per part de l’Ampa de potenciar una candidatura de direcció, Miquel Buch va recordar que els procediments per a arribar a la direcció d’una escola estan perfectament definits per llei i passen per superar un procés administratiu.
El ‘Parla l’Alcalde de divendres va ser el primer del curs i del mandat polític. La propera edició està prevista pel divendres 2 d’octubre.

Be the first to comment on "El projecte de desenvolupament del port, protagonista del primer ‘Parla l’Alcalde’ del curs."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »