El PSC critica la gestió del pressupost 2010 per part de l’Equip de Govern

El PSC de Premià de Mar ha criticat la gestió econòmica del pressupost del 2010 per part de l’equip de govern. Els socialistes premianencs consideren que el dèficit que presenta la liquidació respon a un descontrol de la gestió del pressupost. En una nota de premsa, el PSC ha criticat que s’hagi hagut d’aprovar un nou pla de sanejament un any després d’aprovar-se l’anterior.

El PSC de Premià de Mar ha tornat a criticar l’Equip de Govern pel que han qualificat de ‘descontrol’ en la gestió del pressupost municipal. En una nota de premsa, els socialistes premianencs diuen que aquest gestió econòmica ha fet necessari un nou Pla de Sanejament. En declaracions a Premià Notícies, el portaveu socialista Tomàs Esteban ha dit que el no compliment del Pla de Sanejament del 2009 ha fet necessari aquest nou Pla. Segons Esteban s’ha creat un dèficit per una manca de control del pressupost en una situació de pla de sanejament. Esteban ha dit que ja se sabia a mitjans d’any que no s’acomplirien les previsions d’ingressos per la venda de les places d’aparcament.

Els socialistes han criticat en la seva nota de premsa que el regidor d’hisenda, Miquel Àngel Méndez, utilitzi tecnicismes per emmascarar l’endeutament. També diuen que, tal com s’ha fet aquest nou pla de sanejament , el problema passarà a qui governi a partir de les eleccions del mes de maig. D’altra banda, el portaveu socialista ha alertat també de les factures impagades del 2010 que pugen a una quantitat de 700.000 €.

En la seva nota de premsa el PSC diu també que els 8 milions d’Euros aportats a la ciutat des d’altres administracions, no es perceben al carrer.

Be the first to comment on "El PSC critica la gestió del pressupost 2010 per part de l’Equip de Govern"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »