El PSC es demana per la ubicació del centre cívic que contempla la llei de Barris al barri de Santa Maria

Les agrupacions locals del PSC de Premià de Mar i Premià de Dalt han fet un balanç positiu de l’aplicació de la llei de Barris per part de la Generalitat. A Premià, la llei s’ha de concretar en una subvenció de 2.320.000€ per la reforma del barri de Santa Maria Santa Anna-Tió. L’únic dubte que plantegen els socialistes és el futur del Centre Cívic que inclou el projecte i que hores d’ara no compta amb un espai on aixecar-se.

Tal com vam avançar ahir en aquest informatiu, el diputat socialista, i portaveu de la Comissió de Política Territorial del Parlament de Catalunya, Roberto Labandera, va ser ahir a Premià en un acte que girava al voltant de la llei de Barris. Labandera, que venia convidat per les agrupacions socialistes de Premià de Mar i Premià de Dalt, va fer un repàs a l’aplicació de la llei de Barris que, en els darrers sis anys, ha implicat una inversió de 100 milions d’Euros anuals a 140 barris de ciutats del Principat.

Parlant de l’actuació concreta al barri de Santa Maria Santa Anna-Tió els socialistes dels dos Premias coincideixen en fer-ne una lectura positiva. Només els queda el dubte del que passarà amb la construcció del Centre Cívic que contempla el projecte i que de moment no es pot tirar endavant perquè no s’ha fet l’expropiació de l’espai on s’havia de fer. Ho ha dit a Premià Notícies el Primer Secretari del PSC  de Premià de Mar, Tomàs Esteban.

D’altra banda, els socialistes de Premià de Dalt van alertar que una de les actuacions previstes al seu terme municipal no es fa al barri de Santa Maria sinó al de la Floresta.

Roberto Labandera va remarcar el fet que l’aplicació d ela llei de Barris implica un canvi no només en l’estructura urbanística dels espais on s’aplica, sinó que també incideix en l’accessibilitat eliminant barreres arquitectòniques, i en la convivència, creant nous espais d’ús social i col·lectiu.

En concret, la Generalitat invertirà al barri de Santa Maria Santa Anna-Tió una subvenció de 2.320.000€.

Be the first to comment on "El PSC es demana per la ubicació del centre cívic que contempla la llei de Barris al barri de Santa Maria"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »