El PSC no espera una aprovació imminent dels pressupostos municipals

David Gutiérrez, portaveu del grup municipal del PSCDavid Gutiérrez, portaveu del grup municipal del PSC

David Gutiérrez portaveu del Grup Municipal socialista a l’Ajuntament de Premià de Mar ha manifestat avui que no veu possible donar el vot afirmatiu als pressupostos municipals presentats per l’equip de govern.

Entre altres aspectes la disminució del pressupost en Promoció Econòmica, Serveis Socials i Promoció de la Ciutat són esculls suficients per no poder aprovar la proposta de pressupost.


El grup socialista amb tres regidors i que va formar part de l’anterior equip de govern és una peça clau en l’aprovació que presenta l’actual equip de govern que necessitarà més vots positius que negatius si vol que els comtes municipals s’aprovin.

El pressupost municipal és el pla econòmic i financer anual vinculat a l’estratègia formulada pel Govern de Premià de Mar, esdevenint una eina clau per a la gestió pública, servint a la planificació, programació, control i seguiment i avaluació de les actuacions municipals. Té caràcter anual i conté les previsions d’ingressos que s’esperen obtenir i les despeses (crèdits pressupostaris) que com a màxim es podran realitzar en l’exercici corresponent.

Escolta l’entrevista sencera a David Gutiérrez:

Translate »