El PSC proposa un pla d’inversions i contractacions per l’Hospital de Mataró i acabar amb les derivacions de pacients a centres privats

El protocol va ser presentat ahir a l'hospital de Mataró.

L’hospital de Mataró. Foto: Arxiu.

El grup parlamentari socialista ha presentat una proposta al Parlament perquè s’elabori un pla d’empresa, d’inversions i de contractacions 2014-2020 de l’Hospital de Mataró. Exigeixen igualment que cessi el degoteig de derivacions de l’activitat quirúrgica cap a altres centres privats. Segons informa el diari Maresme, la diputada del PSC, Alícia Romero, i l’exconsellera de Salut socialista, Marina Geli, es van reunir fa unes setmanes amb representants sindicals per conèixer la situació del centre sanitari de referència al Baix Maresme, després de diversos anys de retallades lineals que comporten un total del 20% del seu pressupost. El 2011 l’Hospital de referència al Baix Maresme va tenir uns ingressos del CatSalut de 74,3 milions d’euros, amb uns índexs de satisfacció del 8,5 i un bon nivell de qualitat, mentre que, per exemple, l’Hospital de Granollers, amb una activitat similar rebia 8,2 milions més. A més, denuncien els socialistes, des de 2011 es deriven pacients de la llista d’espera de l’Hospital de Mataró a altres centres privats, com l’Hospital Plató, Sant Rafael o Sagrat Cor, tot i tenir possibilitats de fer les intervencions en el propi centre del Maresme.

Be the first to comment on "El PSC proposa un pla d’inversions i contractacions per l’Hospital de Mataró i acabar amb les derivacions de pacients a centres privats"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »