El Rebombori no es resigna i aquesta setmana tindrà una versió “simbòlica i confinada” encara que el setembre ja pugui tornar al carrer

Secció de la imatge que ha publicat DeBòlit per a aquesta edició 'confinada' del Rebombori

El Rebombori tindrà una versió confinada aquesta setmana, més enllà que el setembre el festival es pugui fer ja al carrer. L’entitat DeBòlit, que ha decidit traslladar l’esdeveniment després de l’estiu, no vol renunciar a les dates tradicionals de la primera setmana de juny i per això ha preparat activitats que s’oferiran a través del web rebombori.cat, i conviden els premianencs a gaudir-ne des de casa. Escoltem la Mariona Gómez, membre de l’entitat, que explica que es mantindrà l’estructura habitual però via youtube i xarxes socials:

Els actes començaran divendres 5 de juny a la nit i s’allargaran, com és costum, fins diumenge a la tarda, i DeBòlit convida els participants a proveir-se del sopar de dissabte i de materials per prendre del taller d’instruments de dissabte al matí. En el concert de dissabte a la nit actuaran el grup Fanfarra, PAU BENÍTEZ & co i la Dj Trapella, i diumenge al ball folk ho farà la Montserrat Rubio, que ensenyarà un parell de danses als participants.

Escolta la declaració sencera de la Mariona Gómez:

Translate »