El regidor de Festes diu als veïns de Sant Antoni que denunciïn si tenen sospites

Josep Maria Molins, aquest matí, amb Enric Ventura

El regidor de Festes Josep Maria Molins ha contestat el manifest dels veïns del carrer de Sant Antoni sobre la seva no participació en l’activitat del Poble Pescador. Molins ha dit que no poden obligar ningú a participar en una activitat i que el Poble Pescador es fa a altres carrers de la ciutat. Sobre les sospites de possible mala gestió, Molins ha indicat que aquestes coses no s’han de portar als mitjans de comunicació sinó als tribunals.

Com no podia ser d’una altra manera, hem demanat a Josep Maria Molins sobre el manifest fet públic per veïns del carrer de Sant Antoni al qual ens vam fer referència ahir al Premià Notícies. Recordem que els veïns platejaven un seguit de motius pels quals havien decidit no participar enguany en el Poble Pescador adduint, entre d’altres coses, manca de transparència i que no se’ls ha motivat ni agraït la seva tasca d’aquests anys.

El regidor de Festes ha explicat que fa un mes, veïns del carrer de Sant Antoni van comunicar a la regidoria que estaven desmotivats per participar enguany en l’entitat. Molins ha dit que no poden obligar ningú a col·laborar i que, en tot cas, el Poble Pescador es fa a altres carrers.

Pel que fa a les acusacions de suposades irregularitats en la gestió de la fira per part de la regidoria, Josep Maria Molins ha indicat que la via per resoldre sospites no són els mitjans de comunicació sinó els tribunals.

Una altra de les queixes dels veïns era el que consideraven poc pressupost per fer l’activitat del Poble Pescador. En aquest sentit Josep Maria Molins ha contestat que totes les entitats i activitats de la Festa han hagut d’afrontar la retallada pressupostària.

Recordem que l’activitat del Poble pescador es fa enguany als carrers Eixample, Miquel Moragas, de la Plaça i Francesc Moragas.

Be the first to comment on "El regidor de Festes diu als veïns de Sant Antoni que denunciïn si tenen sospites"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »