El repte smart city tindrà una oficina pròpia sobre la qual pivotaran totes les actuacions en matèria d’eficiència energètica

Els contenidors intel·ligents que s'utilitzen a la prova pilot del barri del Gas

Les polítiques municipals encaminades a l’eficiències energètica en el marc de l’adopció del model de l’smart city tindran aviat com a pal de paller una nova oficina i personal propi. Ho va anunciar l’alcalde Rafa Navarro divendres passat al Parla l’Alcalde, que va dir que la intenció del govern és que al ple de juliol se li faci l’encàrrec a Primilia Serveis perque posi fil a l’agulla. Segons Navarro, amb el Pressupost aprovat ja es poden escometre moltes de les actuacions del projecte smart city i caldrà que existeixi un punt de referència:

Navarro també va parlar de la prova pilot dels contenidors intel·ligents, que vincula aquest àmbit -va dir- amb el de l’economia circular: segons va explicar, entre el veïnat la prova ha trobat gent a favor i també gent en contra, però cal -segons Navarro- avançar en aquesta direcció per tal que la comunitat s’adapti gradualment a un nou model de recollida que tendeixi al residu zero. Premià de Mar, va afegir, està ara mateix entre els municipis maresmencs que menys reciclen. 

Translate »