El retard del condicionament de l’edifici del pati de la Lió es deu a l’agenda de l’empresa contractada per SSTT, i l’Ajuntament afirma que “està insistint”

El nou edifici del pati de La Lió

Serveis Territorials d’Ensenyament addueix motius organitzatius pel fet que l’edifici del pati de la Lió no disposi encara del condicionament tècnic adequat i no s’hi puguin fer classes quatre mesos després que s’acabés de construir. Ho ha explicat la regidora d’ensenyament Elisenda Busquets: segons li diuen des del Departament, la causa és la programació de treballs de l’empresa subcontractada que s’ocupa d’aquests equipaments. Busquets afirma que l’Ajuntament continuarà insistint:

Com explicàvem ahir, l’AFA de l’escola ha denunciat públicament que no es pugui fer ús encara d’aquest edifici perquè no es pot fer la connexió a internet sense cables i per tant no es pot utilitzar la pissarra digital ni els ordinadors. També ens apuntaven que no disposar d’aquest espai es fa especialment greu en el context actual en què ha calgut desdoblar grups per adaptar-se a les mesures de seguretat sanitària.

Escolta les declaracions d’Elisenda Busquets:

Translate »