El sector de l’ensenyament públic farà manifestacions reivindicatives dos cops al mes pels carrers de Premià de Mar

Entrevista a Álex Blasco, membre de l’assemblea de docents del Baix Maresme

Descarrega l’entrevista

Marea grogaL’Assemblea de Docents del Baix Maresme considera que les manifestacions periòdiques en l’àmbit local a favor de l’ensenyament públic, com la que es va fer dimecres a Premià de Mar, poden exercir una pressió efectiva als governants a banda de servir com a punt de trobada del col.lectiu educatiu.

Segons els organitzadors, la manifestació de dimecres va aplegar, segons Blasco, un centenar de persones, una xifra que Blasco ha qualificat de positiva per tractar-se de la primera edició d’aquestes manifestacions que es convocaran el primer i tercer dimecres de mes. L’Assemblea de Docents del Baix Maresme forma part de la Marea Groga de l’ensenyament, es va constituir fa 2 anys i acull representants del col.lectiu docent, sindicats, AMPA’s i alumnes de la subcomarca. L’Àlex Blasco ha explicat també que la plataforma Premià per l’Escola Pública portarà al proper ple una moció en defensa de les línies públiques de P3 a la ciutat, en referència a la situació que viu l’escola Mar Nova.

Be the first to comment on "El sector de l’ensenyament públic farà manifestacions reivindicatives dos cops al mes pels carrers de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »